Inici Avís Legal

Avís Legal

La utilització i l’accés als continguts que ofereix FiresifestesCatalunya.cat (en endavant “portal web”) suposa el consentiment, per part de l’usuari, de les condicions establertes en aquest Avís Legal.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

Tot el contingut d’aquest portal web, tant els textos, logotips, fotografies o altres elements, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial, titularitat de FiresifestesCatalunya.cat o de tercers, que ens han cedit el seu ús amb la finalitat de fer publicitat dels seus productes o serveis.

Responsabilitat sobre els continguts

Els usuaris d’aquest portal web hi accedeixen per iniciativa pròpia. El portal web no es fa responsable dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Tampoc podrà ser considerat responsable de cap dany que derivi de la utilització d’aquesta pàgina web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita. FiresifestesCatalunya.cat rebutja tota responsabilitat respecte a qualsevol tipus d’informació continguda en altres pàgines web a les que es pugui accedir mitjançant enllaços des d’aquesta pàgina web. La utilitat d’aquests enllaços existents a la nostra pàgina web és la d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació útils que tractin sobre el tema consultat a la pàgina d’origen i no suposa cap suggeriment o invitació a la pàgina web de destí per part de l’usuari. El portal web no pot ser responsable del resultat obtingut a través d’aquests enllaços, ja que no són controlats ni verificats per nosaltres.

Fires, festes, mercats, l'agenda cap de setmana, restauració i allotjament a Catalunya