68è Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona

 

 

Cartell del 68è Concurs Internacional de Música Maria Canals

Informació de 68è Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona

Nom de l'esdeveniment68è Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona
UbicacióPalau de la Música Catalana
DireccióC. del Palau de la Música, 4-6
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Informació sobre 68è Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona

Del 19 al 29 de març de 2023 Barcelona acollirà la 68a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals, una iniciativa de l’Associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals sense ànim de lucre que té com a objectiu ajudar els joves intèrprets de tot el món que volen dedicar-se professionalment a la pràctica musical. L’esdeveniment tindrà lloc al Palau de la Música Catalana, i comptarà amb l'organització de l'OFF Concurs, programa divulgatiu, educatiu i social de l'Associació Maria Canals Barcelona amb el qual s’intenta trencar les barreres socials, culturals i ideològiques que tradicionalment han dificultat l’accés a la pràctica musical, especialment en l'àmbit de la música clàssica i del piano.

Aquest any, el Concurs inclourà les següents proves: la Primera prova eliminatòria (diumenge 19 de març a les 10 h i 17 h i dilluns 20 de març a les 10 h i 17 h). La Segona prova eliminatòria (dijous 23 de març a les 10 h i 17 h i divendres 24 de març a les 10 h i 17 h). La Semifinal (diumenge 26 de març a les 10 h i 17 h), i la Prova Final (dimecres 29 de març a les 20 h).

Les entrades per a les proves del Concurs Maria Canals es poden adquirir a un preu de 5 € (primera i segona proves) i 10 € (semifinal), mentre que la Prova Final tindrà un preu entre 10 € i 35 €. Tota la informació sobre l’esdeveniment es pot trobar al web del Palau de la Música Catalana, on es pot adquirir la venda online d'entrades.

Fires i festes de Catalunya © 2023