Activitats i visites a La Pedrera

 

 

La Pedrera. El pati de les flors i el pati de les papallones

Informació de Activitats i visites a La Pedrera

Nom de l'esdevenimentActivitats i visites a La Pedrera
UbicacióLa Pedrera
DireccióPg. de Gràcia, 92
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Informació sobre Activitats i visites a La Pedrera

La Fundació Catalunya – La Pedrera presenta l'activitat d'hivern a La Pedrera, al bell municipi de Barcelona. Aquesta activitat es realitzarà del 4 de febrer al 25 de febrer de 2023.

Durant aquest període es podrà gaudir de diverses visites guiades a La Pedrera, com ara la visita essencial, dissenyada per descobrir l'obra mestra de l'arquitecte modernista Antoni Gaudí. La visita nocturna i la visita virtual són altres opcions possibles, així com la visita completa, que inclou les dues anteriors. I per als amants de l'arquitectura modernista, es pot fer una visita combinada a La Pedrera i al Recinte Modernista de Sant Pau. Finalment, també es pot gaudir de l'experiència La Pedrera Magical Vision + Essencial, que inclou ulleres de realitat mixta que permeten interactuar amb els elements de l'edifici.

Per als més petits, també s'ofereix l'activitat Animals Gaudinians i on trobar-los, adreçada a nens de 5 a 10 anys. Amb aquesta activitat els més petits podran descobrir els secrets de La Pedrera i buscar els animals gaudinians que s’amaguen en l’edifici.

Podeu consultar els preus i comprar les entrades online al web de La Pedrera aquí.

Fires i festes de Catalunya © 2023