Ainhoa Arteta

 

 

Ainhoa Arteta

Informació de Ainhoa Arteta

Nom de l'esdevenimentAinhoa Arteta
UbicacióPalau de la Música Catalana (Sala de Concerts)
DireccióC. del Palau de la Música, 4-6
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Ainhoa Arteta

  • 21 h

Informació sobre Ainhoa Arteta

El 2023-02-22 a les 12:00h, la soprano Ainhoa Arteta oferirà un recital de veu i piano acompanyada de Javier Carmena al Palau de la Música Catalana de Barcelona, dins el marc del Banco Mediolanum 24è Festival Mil·lenni.

Ainhoa Arteta, natural d'Álava, va debutar amb el personatge de Mimí a 'La Bohème' de Puccini a l'escenari del Metropolitan Opera National Council Auditions de Nova York, sent seleccionada per aquest mateix paper també a La Scala de Milà. Entre els seus grans èxits destaquen el seu paper a 'Cyrano de Bergerac' juntament amb Plácido Domingo a San Francisco Opera i al Teatro Real, 'Turandot', 'Carmen' i 'La Bohème' al Liceu, 'Dialogues des Carmelites', 'Eugene Oneguin' i 'Simon Boccanegra' a ABAO, l'estrena a París de l'òpera 'Le dernier jour d'un condamné', 'Don Carlo' a l'Òpera d'Oviedo i 'Don Giovanni' al Teatro Real, entre altres.

Javier Carmena, natural d'Añover de Tajo, va entrar a l'Escolania del Real Monasterio de San Lorenzo del Escorial a l'edat de 10 anys, on va arribar a ser solista en nombroses ocasions. És professor de cant, història de la música i llenguatge musical des de l'any 2000, i membre del Cor de la Comunitat de Madrid des del 2006.

El recital tindrà lloc al Palau de la Música Catalana de Barcelona i els preus de les entrades oscil·len entre els 18 a 68€. Les entrades ja es poden comprar a través de la venda online d'entrades.

Fires i festes de Catalunya © 2023