Altafulla: passat, present i futur d'un territori històric

 

 

Informació de Altafulla: passat, present i futur d'un territori històric a Altafulla

Nom de l'esdevenimentAltafulla: passat, present i futur d'un territori històric
Data d'inici27/01/2023
Data de finalització03/03/2023
UbicacióSala Teresa Manero
MunicipiAltafulla
Comarcatarragones

Horari de Altafulla: passat, present i futur d'un territori històric

  • Conferències a les 19 h
  • Sortides a les 11 h

Informació sobre Altafulla: passat, present i futur d'un territori històric

Altafulla és un municipi ric en història i paisatges que, els pròxims 27 de gener i 3 de març de 2023, celebra el seu event Altafulla: passat, present i futur d'un territori històric a la Sala Teresa Manero. En aquest esdeveniment, hi participaran una sèrie de ponents experts en el tema que oferiran les seves conferències i sortides.

Conferències

Divendres 27 de gener, el Dr. Francesc Burjachs parlarà sobre els paleopaisatges de l'entorn d'Altafulla, i la Dra. Maria Jesús Ortega explicarà el paisatge històric d'Altafulla. El 10 de febrer, el Dr. Roger Ruiz exposarà sobre la inundabilitat d'Altafulla: La RasaiBaix a Mar, i Héctor Hernández parlarà de la reconstrucció del Vinyet i la VinyaGran. El 24 de febrer, Teresa Solé explicarà la història de la platja d'Altafulla, i el Dr. Narcís Carulla parlarà de la geomorfologia de la platja d'Altafulla. Finalment, el 3 de març, Eduardo Soler exposarà els reptes mediambientals per Altafulla, el Dr. Josep Maria Palet parlarà de la importància del paisatge com a patrimoni cultural, i Josep Maria Prunera farà la cloenda de l'esdeveniment amb una conferència sobre canvis climàtics.

Sortides

Durant l'event, també s'organitzaran sortides per a conèixer millor les particularitats d'Altafulla. El 20 de gener, la Dra. Maria Jesús Ortega guiarà una passejada arqueològica pel paisatge d'Altafulla des de l'Estadi de Futbol Joan Pijuan. El 11 de febrer, Héctor Hernández portarà els assistents a la bassa experimental del Vinyet des del Castell d'Altafulla. Finalment, el 25 de febrer, el Dr. Narcís Carulla guiarà una passejada de Cal Vitali a la Roca de Gaià des de Cal Vitali.

No et perdis Altafulla: passat, present i futur d'un territori històric! No hi ha excuses per no conèixer Altafulla des de diferents vessants!