Cicle de conferències "Parlem de música".  Auditori Enric Granados

 

 

Auditori Municipal Enric Granados

Informació de  Cicle de conferències "Parlem de música".  Auditori Enric Granados

Nom de l'esdeveniment Cicle de conferències "Parlem de música".  Auditori Enric Granados
UbicacióAuditori Municipal Enric Granados. Sala 2
DireccióPl. Josep Prenafeta s/n
MunicipiLleida
Comarcasegria

Horari de  Cicle de conferències "Parlem de música".  Auditori Enric Granados

  • Les conferències tindran lloc a les 19 h

Informació sobre  Cicle de conferències "Parlem de música".  Auditori Enric Granados

Descobreix el cicle de conferències Parlem de música a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida. Una iniciativa que pretén apropar la música a tots els públics des d’un punt de vista distès i pròxim que ens ajudi a gaudir més dels concerts.

El cicle comença el dia 12 de gener, a les 12h, amb la conferència "Mozart i l’art de jouer el piano", a càrrec de Ramon Andreu. Seguidament tindrà lloc, el 16 de febrer, la conferència "Madama Butterfly, tragèdia d’una geisha", a càrrec d’Albert Ferrer. El mateix dia 12 de març es repeteix aquesta conferència, a càrrec del mateix Albert Ferrer.

El 16 de març es portarà a terme la conferència "Concert per a violí de Mendelssohn: l’últim concert d’un geni del Romanticisme", a càrrec de Jordi Armengol. Seguidament, el 13 d'abril, tindrà lloc la conferència "Carmina Burana, de Carl Orff", a càrrec d’Albert Ferrer. Finalment, el cicle finalitzarà el 18 de maig amb la conferència "La Simfonia del nou món i la música negra", a càrrec de David Esterri.

Totes les conferències són de Entrada lliure. No et perdis aquesta gran oportunitat de descobrir la música d'una manera distesa i pròxima!

Fires i festes de Catalunya © 2023