Auditori Pau Casals d'El Vendrell

 

 

Orquestra Camerata XXI

Informació de Auditori Pau Casals d'El Vendrell

Nom de l'esdevenimentAuditori Pau Casals d'El Vendrell
UbicacióAuditori Pau Casals
DireccióAv. Palfuriana, 52
MunicipiEl Vendrell
Comarcabaix-penedes

Horari de Auditori Pau Casals d'El Vendrell

  • Dissabtes a les 20 h
  • Diumenge a les 12 h

Informació sobre Auditori Pau Casals d'El Vendrell

Del 4 de març al 13 de maig, l'Auditori Pau Casals d'El Vendrell acollirà una sèrie d'espectacles per a tots els gustos. Formen part de la programació de la Temporada a l'Auditori.

Així, el dissabte 4 de març tindrà lloc un homenatge a quatre grans artistes, Prince, Michael Jackson, Stevie Wonder i Chaka Khan, amb la presència de la Dream Big Funk Band i el seu poder sonor d’una big band format per dinou dels millors músics de Catalunya sota la direcció de Vicens Martín.

I el dissabte 18 de març les Las Migas donaran un concert a l'Auditori Pau Casals d'El Vendrell. Es tracta d'un grup de quatre dones músiques, guerreres i viatgeres que arriben amb un reconeixement internacional, un Latin Grammy al Millor Àlbum Flamenc pel seu darrer treball Libres.

El 1 d'abril, Orquestra Camerata XXI presentarà un concert homenatge a Xavier Blanc amb Invisibles, un programa que posa el focus en diferents invisibilitats que envolten el món de la música i els seus personatges.

I el diumenge 16 d'abril serà el torn de la Reggae per xics - The pinguins. Quadern de bitàcora.

Finalment, el dissabte 6 de maig la cantant Mariona Escoda és l'encarregada de tancar aquesta temporada a l'Auditori Pau Casals d'El Vendrell. Escoda presentarà cançons de pop-rock a balades, cançons d’autor, com el seu nou single Et deixo la mà.

I per tancar, el dissabte 13 de maig Colina, Miralta, Sambeat oferirà un directe amb temes propis i estàndards clàssics de jazz, a ritmes i colors africans, colombians i fins i tot flamencs; balades amb aire de danzón cubà; calipsos... Música popular.

Les entrades anticipades es poden adquirir a Temporada.cat.

Fires i festes de Catalunya © 2023