Inici Agenda Autotardor

autotardor-mollerussa-2020

Autotardor

Mollerussa - (Lleida)

Data d'inici: 23/10/2020

Data de fi: 25/10/2020

Hora: De les 10 a les 20 hores

Web

Categories: Fires i mercats

FINALITZAT

Nova edició de la fira d’ocasió Autotardor de Mollerussa, del 23 al 25 d’octubre. El sector d'ocasió de l'automòbil i la maquinària agrícola i industrial té una nova cita en aquest certamen, el qual arriba enguany a la seva 26a edició.

Organitzada per l'entitat Fira de Mollerussa, les previsions són mantenir les dades de l'any passat amb una superfície total ocupada d’uns 20.000 m², que inclou el Recinte Exterior, on es localitza la maquinària, i els Pavellons Firals, amb un parc expositiu amb més de 400 cotxes a la venda i amb uns preus que en la passada convocatòria van oscil·lar entre els 650 i els 84.500 euros. Pel que fa a la maquinària agrícola i industrial, l'exposició oferia més d'una vuitantena d'unitats entre tractors i altres complements.

Les oportunitats exposades com a certamen d'ocasió, amb una important oferta competitiva, comporten que la fira sigui punt de trobada tant per a professionals com per a tota classe de públic interessat en els sectors participants. En la passada edició el certamen va comptar amb 28 expositors directes, dels quals 19 corresponen al sector de l’automòbil, 5 a maquinària agrícola i industrial, 1 a furgonetes i 3 a serveis. 

Pel que fa al parc automobilístic, la convocatòria compta també amb l'espai Low Cost, amb cotxes a la venda amb un preu més reduït. A més, com al·licient de compra i un cop tancat el certamen, es realitza un sorteig d'un premi de 3.000 euros entre tots els compradors d'un automòbil d’ocasió en el marc de la fira. L'any passat es van tancar 109 vendes de cotxes per un import total d’1,6 milions d'euros.

El Recinte Firal estarà obert de divendres dia 23 al diumenge dia 25 en un horari de les 10 del matí a les 8 del vespre de manera ininterrompuda i sent l'entrada gratuïta.