Inici Agenda BADANADAL - PISTA DE GEL I PARC DE NADAL

badanadal-pista-de-gel-i-parc-de-nadal-manlleu-2020

BADANADAL - PISTA DE GEL I PARC DE NADAL

Manlleu - (Barcelona)

Data d'inici: 06/12/2020

Data de fi: 07/01/2021

Hora: Lab. i diumenges 11 a 20h. Div., dissabtes i festius 11 a 21h.

Web

Categories: Festes - Infantil - Nadal

BADANADAL: dues pistes de gel, un parc de nadal, i un ampli programa d’activitats per a totes les edats per viure les festes de Nadal a Reis a Manlleu.

Del 6 de desembre al 7 de gener de 2021, el centre de Manlleu es transformarà, de nou, en un parc de gel, especialment pensat i ambientat per què els infants i el jovent gaudeixin de màgia d’aquestes festes.

Els tres pilars del Badanadal son:

• UN PARC LÚDIC DE GEL PER A TOTES LES EDATS:
Durant aquests dies Manlleu compta amb 800m2 de gel situats en un entorn emblemàtic, a l’aire lliure la Plaça Fra Bernadí. Els més atrevits i experts podran gaudir d’una pista de 675m2 de gel, mentre que els petits de la casa poden fer els seus primers passos sobre gel a la pista petita, de 125m2, de la mà dels pingüins del Badanadal. Un tobogan gegant de més de 26 metres de llarg per lliscar-hi amb donuts gegants arrodonirà el parc perquè les famílies en gaudeixin en grup.


• UNA LUDOTECA INFANTIL:
Al costat de les pistes de gel s’instal·la una carpa climatitzada, de 300m2 que ofereix un espai de joc i lleure amb monitors, activitats i tallers lúdics i educatius, pensats per als més menuts de la casa. Durant els dies laborables l’espai també ofereix un servei de casal de nadal, i dins de la carpa s’habilita una zona com a espai de cafeteria i creperia.

• UN AMPLI VENTALL D’ACTIVITATS:
El Badanadal es complementa per més de 60 activitats, pensades per a tot tipus de públic, de temàticadiversa (nadalenques, culturals, formatives, esportives…) programades en diferents indrets de Manlleu, ja siguin organitzades per entitats locals o be directament per l’Ajuntament de Manlleu. 

Trobareu més informació a: www.badanadal.cat