Balaguer, capital de la Sardana 2022. Actes de cloenda

 

 

Informació de Balaguer, capital de la Sardana 2022. Actes de cloenda

Nom de l'esdevenimentBalaguer, capital de la Sardana 2022. Actes de cloenda
UbicacióDiferents espais de la ciutat
MunicipiBalaguer
Comarcanoguera

Informació sobre Balaguer, capital de la Sardana 2022. Actes de cloenda

La ciutat de Balaguer acollirà una festa anual per a les colles sardanistes i la cloenda del Campionat de Catalunya els dies 25 i 26 de febrer de 2023. Aquesta trobada esdevindrà una celebració de les tradicions catalanes, amb la ballada de sardanes, concerts de cobles i visites guiades.

El primer dia de la festa, el 25 de febrer, a les 17h es ballaran sardanes a la Plaça del Mercadal amb la Cobla Mil·lenària, i a les 19.30h hi haurà un concert a l'espai del Teatre Municipal amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona i Lo Pardal Roquer.

El segon dia de la festa, el 26 de febrer, a les 11h es durà a terme una visita guiada a l'exposició "Costumari balagueri, folklore i tradicions" a càrrec de Carme Alòs al Museu de la Noguera. A les 12.30h es ballaran sardanes a la Plaça del Mercadal amb la Cobla Mil·lenària, i a les 18h hi haurà el concert de cloenda amb la Cobla Mil·lenària i l'Orfeó Balaguerí.

Tot el públic que vulgui gaudir d'aquesta festa sardanista està convidat a visitar Balaguer els dies 25 i 26 de febrer de 2023.

Fires i festes de Catalunya © 2023