BCN Sports Film Festival

 

 

Cartell del BCN Sports Film Festival

Informació de BCN Sports Film Festival

Nom de l'esdevenimentBCN Sports Film Festival
UbicacióMuseu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch
DireccióAv. de l’Estadi, 60
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Informació sobre BCN Sports Film Festival

El proper 20 de febrer arrencarà la 13a edició del BCN Sports Film Festival, que enguany es celebrarà del 20 al 28 de febrer de 2023. Es tracta d'un festival de cinema esportiu que es projectarà en 7 seus diferents a Barcelona (Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, Cinemes Girona, Centre Cívic Cotxeres de Sants, Centre Cívic El Sortidor, Institut Français de Barcelona, Centre Cívic Bon Pastor i l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya).

Enguany el festival comptarà amb 67 produccions audiovisuals diferents, que abasten des de curtmetratges d’animació, ficció i documentals fins a peces que ensenyen com l'esport pot ser un instrument per a fomentar el camí cap a una societat més compromesa. Totes elles, ens aproparan a les vides i gestes d’alguns noms propis de l’esport, i generaran un espai de reflexió i debat que fomenten el respecte i la diversitat.

La cerimònia d'inauguració tindrà lloc el dilluns 20 de febrer a les 19h al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, i el festival és totalment gratuït. No et perdis aquestes joies audiovisuals!

Fires i festes de Catalunya © 2023