Brahms 2

 

 

Nicolas Altstaedt

Informació de Brahms 2

Nom de l'esdevenimentBrahms 2
UbicacióL'Auditori (Sala 1 Pau Casals)
DireccióC. de Lepant, 150
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Brahms 2

  • Divendres i dissabte: 19 h

Durada aproximada: 2 hores

Informació sobre Brahms 2

L'Auditori de Barcelona acollirà el proper 10 de març de 2023 un concert de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) sota la direcció de Ludovic Morlot. En aquest esdeveniment musical s'interpretaran obres de Felip Pedrell, Witold Lutos?awski i Johannes Brahms, una selecció que es titula “Brahms 2”.

En aquesta ocasió, la OBC estarà acompanyada pel violoncel·lista Nicolas Altstaedt, a qui l'òrgan organitzador ha qualificat com un “intèrpret d'una sensibilitat admirable”. A més, l'OBC informa que Ludovic Morlot substituirà en la direcció a Marta Gardolinska.

El programa del concert estarà format per les obres de Felip Pedrell, “I trionfi (Els triomfs): “Trionfo della morte” i “Trionfo della fama”, poema simfònic (1880)”; de Witold Lutos?awski, “Concert per a violoncel (1969-1970)”; i de Johannes Brahms, “Simfonia n. 2 en Re, op. 73 (1877)”.

El concert “Brahms 2” és una oportunitat única per a escoltar una apoteosi romàntica del triomf de la nostra música, una selecció de grans obres de l'època creativa de Johannes Brahms, així com dels viaranys de la música de la segona meitat del segle XX.

La venda d'entrades per als concerts i les activitats de L'Auditori ja està oberta, amb preus de 25 € a 55 €. No us perdeu aquesta ocasió!

Fires i festes de Catalunya © 2023