Carnaval 2023 de Torredembarra

 

 

Imatge d'Anna F. - Aj. Torredembarra

Informació de Carnaval 2023 de Torredembarra

Nom de l'esdevenimentCarnaval 2023 de Torredembarra
UbicacióDiferents espais
MunicipiTorredembarra
Comarcatarragones

Informació sobre Carnaval 2023 de Torredembarra

El Carnaval de Torredembarra torna amb nova edició el 2023! Del 16 al 21 de febrer, les carrosses, comparses i mascotes de la localitat de Torredembarra ompliran els carrers del municipi. Tothom està convidat a participar-hi i gaudir d’una setmana ple d’activitats!

Entre els carrosses participants, destaquen ASR, Assoc Karallots del Vendrell, Els Animats, Alma de Carnaval, EkeSI, Tocats de l’Ala, Associació Los Tintineadores, Estrambolicos 2.0, Els del Roques, Carnavaleros El Vendrell, La Cucanya, Los Too Locos, Assoc. Las Vecinas, La Disbauxa, Colla La Xatarra, Ball de Diables de Creixell, Los Fulleros, Spaindereta, Els Salats i Colla Ferralla.

També hi haurà comparses participants: Sense Temps, Amics de la Nou, La Matinada, Els Reciclats i Nova.

El programa d'actes inclou el Dijous Gras, amb l'arribada de Ses Majestats Carnestoltes acompanyats de la mascarada La Figa Te Fai; el Dissabte, amb la sortida de la Rua Infantil de Carnaval i la Gran Rua de Carnaval, i la Festa Carnaval Dance Show; el Diumenge, amb la sortida de la Rua de Carnaval i la Batalla de Confeti; i el Dimarts, amb l'enterrament de Ses Majestats Carnestoltes i la sardinada.

No et perdis el Carnaval 2023 de Torredembarra, una experiència única i divertida amb la que tindràs un record inoblidable!

Fires i festes de Catalunya © 2023