Carnaval de Montblanc

 

 

Informació de Carnaval de Montblanc

Nom de l'esdevenimentCarnaval de Montblanc
UbicacióDiferents espais
MunicipiMontblanc
Comarcaconca-de-barbera

Informació sobre Carnaval de Montblanc

El municipi de Montblanc, a la comarca del Tarragonès, acollirà el proper 17 de febrer de 2023 el tradicional Carnaval que se celebra cada any. Es tracta d'una festa que s'allargarà fins al 21 de febrer i que omplirà els carrers i places del municipi amb música, diversió i disfresses.

Durant el Carnaval, els participants podran gaudir d'una Gran Rua de Carnaval, el dissabte 18 de febrer, que recorrerà els principals carrers del centre històric i comptarà amb un concurs de carrosses i comparses. Els participants també tindran l'oportunitat de guanyar premis, com el premi al millor espectacle o el premi a la disfressa dels més joves.

En aquesta ocasió, les escoles de Montblanc celebraran la festa de carnaval el divendres 17 de febrer i Sa Majestat Carnestoltes i la Concubina es desplaçarà fins a les residències de gent gran de la vila. Finalment, el Carnaval finalitzarà dimarts 21 de febrer, amb la vetlla i la incineració de Sa Majestat, a la plaça de Sant Francesc.

Per a més informació, els interessats poden accedir a la web www.montblanc.cat per inscriure's al concurs i participar en el Carnaval de Montblanc.

Fires i festes de Catalunya © 2023