Carnaval de Reus

 

 

Informació de Carnaval de Reus

Nom de l'esdevenimentCarnaval de Reus
UbicacióDiferents espais
MunicipiReus
Comarcabaix-camp

Informació sobre Carnaval de Reus

El Carnaval de Reus torna aquest 2023 i ho fa amb més força que mai. Des del dijous gras fins al dimecres de cendra, la ciutat es vestirà de gala per celebrar una de les festes més multitudinàries i cíviques de la comarca. Amb 41 carrosses, els actes tradicionals i diverses exposicions, el Carnaval de Reus torna per fer de la vila un autèntic espectacle.

A partir del dijous gras i fins al Dimecres de Cendra, els veïns i veïnes de Reus i dels pobles de la comarca podran gaudir de les disfresses, la disbauxa i de les exposicions organitzades. Al Centre Cultural El Castell s'instal·larà una exposició dels Cartells de Carnaval que han participat al concurs de cartells, juntament amb el Carro de Morts del Carnestoltes. A la Sala d’Exposicions del Palau Bofarull, del 15 al 25 de febrer, es podrà veure la XVIII Mostra Fotogràfica del Carnaval de Reus. Una retrospectiva dels darrers 20 anys del Carnaval de Reus que no et pots perdre!

Així doncs, no t'ho pensis més i aprofita l'ocasió per venir al Carnaval de Reus el proper mes de febrer. Et prometem que no et deixarà indiferent!

Fires i festes de Catalunya © 2023