Celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna a Tarragona

 

 

Informació de Celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna a Tarragona

Nom de l'esdevenimentCelebració del Dia Internacional de la Llengua Materna a Tarragona
UbicacióDepartament de Cultura. Serveis Territorials a Tarragona
DireccióC. Major, 14
MunicipiTarragona
Comarcatarragones

Horari de Celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna a Tarragona

  • A les 18.30 h

Informació sobre Celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna a Tarragona

El proper 21 de febrer, se celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna a Tarragona, un acte organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració dels Serveis Territorials a Tarragona. Aquesta trobada institucional estarà presidida pel delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Sr. Àngel Xifré, i hi participaran el secretari de Política Lingüística, Sr. Francesc Xavier Vila, i la directora dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Sra. Lurdes Malgrat.

Durant l'acte, diferents aprenents de català dels centres de formació de la ciutat explicaran alguns noms de lloc en la seva llengua materna que continguin un dels quatre elements bàsics (terra, aire, aigua i foc). A més, una persona signant mostrarà els signes amb què s’expressen alguns topònims de l’àrea del Camp de Tarragona i el Baix Penedès.

Aquesta és una gran oportunitat per a descobrir els significats de les paraules en català, i per a conèixer els valors de la llengua materna. No us la perdeu!

Fires i festes de Catalunya © 2023