Cicle de conferències "Una mirada d'autor. Coneixem els fotògrafs clàssics i contemporanis que han deixat empremta"

 

 

Masia Bas. Font: naturalocal.net

Informació de Cicle de conferències "Una mirada d'autor. Coneixem els fotògrafs clàssics i contemporanis que han deixat empremta"

Nom de l'esdevenimentCicle de conferències "Una mirada d'autor. Coneixem els fotògrafs clàssics i contemporanis que han deixat empremta"
UbicacióMasia Bas
DireccióAv. de Fanals, 13
MunicipiCastell-Platja d'Aro
Comarcabaix-emporda

Horari de Cicle de conferències "Una mirada d'autor. Coneixem els fotògrafs clàssics i contemporanis que han deixat empremta"

  • Dijous 9 i 23 de febrer, 9 i 23 de  març, 13 i 27 d'abril: de 19.30 a 21 h

Informació sobre Cicle de conferències "Una mirada d'autor. Coneixem els fotògrafs clàssics i contemporanis que han deixat empremta"

Descobreix els autors de la fotografia clàssica i contemporània amb el cicle de conferències "Una mirada d'autor. Coneixem els fotògrafs clàssics i contemporanis que han deixat empremta", que tindrà lloc al municipi de Castell-Platja d'Aro els 2n i 4 dijous dels mesos de febrer, març i abril de 2023 al Masia Bas.

En aquest cicle es donaran a conèixer els autors que han marcat un estil o una època. S'estudiaran la seva biografia i recorregut professional; s'analitzaran les seves imatges i es reflexionarà sobre la tècnica i intenció que cada autor ha aplicat. Es treballaran autors com Sebastian Salgado (sociodocumental), Cindy Sherman (retrat artístic i autorretrat), Platón (retrat de poder), Gordon Parks (documental i moda) i Sally Mann (retrat de família). La sessió de tancament consisteix en un visionat dels treballs dels assistents on s'analitzaran les seves obres tot integrant els temes comentats al llarg del cicle.

Es pot assistir al cicle complert o a conferències individuals. A càrrec de Diego Espada i Muriel de Jong, l'entrada és gratuïta a totes les sessions del cicle.

Fires i festes de Catalunya © 2023