Cicle de teatre Empori 2023

 

 

La Basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries. Font: canguso.com

Informació de Cicle de teatre Empori 2023

Nom de l'esdevenimentCicle de teatre Empori 2023
UbicacióDiferents espais
MunicipiCastelló d'Empúries
Comarcaalt-emporda

Informació sobre Cicle de teatre Empori 2023

El Cicle de Teatre Empori 2023 arriba a Castelló d'Empúries aquest gener per oferir als amants del teatre una gran varietat d'espectacles de qualitat. El cicle començarà el 21 de gener i s'allargarà fins al 3 de juny, amb actuacions en diferents espais del municipi.

Durant el cicle es podran veure obres com Enigmàtic a càrrec de Teatre Centre d'Arbúcies, Un Tal Quixot de Cascai Teatre i Marcel Tomàs, C'est La Vie de Guspira Teatre, Els Gossos de Nelson Valente, una lectura dramatitzada a càrrec del Grup de Teatre Esplais i Tequatre amb acompanyament musical de Marta Rodeja i Adrià Bardera i Allò que hem deixat enrere! (Castelló d'Empúries, 1936-39) de Manel Puig i Palmer i sota la direcció d'Àngels Barrientos i Maria Rosa Oliveres, entre altres.

A més, el cicle inclou Emporikids i Empori a les escoles, dues activitats complementàries destinades al públic infantil. El preu de les entrades és de 5 € per persona, amb reducció de preus per a determinats col·lectius. Les funcions de teatre a les escoles i instituts són gratuïtes.

Si estàs buscant una plana interessant per aquest 2023, no et perdis el Cicle de Teatre Empori 2023 a Castelló d'Empúries!

Fires i festes de Catalunya © 2023