Cicle IN-SOSTENIBLE

 

 

Informació de Cicle IN-SOSTENIBLE

Nom de l'esdevenimentCicle IN-SOSTENIBLE
UbicacióCinema Rambla de l’Art
DireccióRambla Jaume I, 35
MunicipiCambrils
Comarcabaix-camp

Horari de Cicle IN-SOSTENIBLE

  • A les 19 h

Informació sobre Cicle IN-SOSTENIBLE

Tots els amants del cinema i el medi ambient estan de sort! El Cicle IN-SOSTENIBLE arriba a Cambrils el 31 de gener de 2023. Una oportunitat única per conèixer el cinema i el medi ambient des de l'experiència de directors, experts i protagonistes.

El cicle es desenvoluparà en 3 sessions. La primera es realitzarà el dimarts, 31 de gener al Centre Cultural, amb la projecció de tres curtmetratges i una sessió amb la intervenció del coordinador d'Ecologistes en Acció del Camp de Tarragona, Víctor Álvarez. Els curts seleccionats són Marees Ocultes (2019) de Mònica Cambra, Out of Plàstic (2019) de Line Hadsbjerg i Molta Merda (2020) de Marc Barceló.

La segona sessió es farà el dimarts 7 de febrer al Centre Cultural, amb la projecció del documental Desierto líquido (2016), que reflexiona al voltant de les conseqüències de la sobrepesca. Els assistents podran parlar amb els seus directors, Daniel Carrasco i Alba Azoala.

Finalment, la tercera sessió es realitzarà durant el mes d'abril, en una data encara per concretar, al Cinema Rambla de l’Art. Es tracta de la preestrena del documental Insostenible (2023) de Christophe Sion sobre el viatge que fan els residus industrials. La projecció es complementarà amb una xerrada del director del documental i del periodista Rafa Marrassé.

No et perdis aquesta oportunitat única! L'accés és lliure fins exhaurir l'aforament limitat.

Fires i festes de Catalunya © 2023