Cicle "Òpera a Catalunya"

 

 

Cicle "Òpera a Catalunya": 'Il trovatore'

Informació de Cicle "Òpera a Catalunya" a Sabadell

Nom de l'esdevenimentCicle "Òpera a Catalunya"
Data d'inici19/10/2022
Data de finalització21/05/2023
UbicacióTeatre Municipal La Faràndula
DireccióC. d'Alfons XIII, 33
MunicipiSabadell
Comarcavalles-occidental

Informació sobre Cicle "Òpera a Catalunya"

El Cicle "Òpera a Catalunya" arriba a Sabadell! L'esdeveniment, al Teatre Municipal La Faràndula, s'allargarà des del 19 d'octubre de 2022 fins al 21 de maig de 2023.

Durant aquest període, es podran veure tres produccions operístiques i un concert extraordinari. La primera òpera serà Don Giovanni, de Wolfgang Amadeus Mozart. Es representarà a Sabadell, Santander, Lleida, Barcelona, Figueres, Manresa, Sant Cugat del Vallès, Granollers i Reus. La segona producció serà Madama Butterfly, de Giacomo Puccini. Es representarà a Sabadell, Reus, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Vic, Manresa, Girona, Granollers, Viladecans, Lleida i Tarragona. Finalment, la tercera òpera serà Il trovatore, de Giuseppe Verdi. Es representarà a Sabadell, Tarragona, Granollers, Manresa, Sant Cugat del Vallès, Reus, Girona i Vic.

A més, el 2 de desembre de 2022, es realitzarà un Concert 40 Aniversari AAOS. El concert, al Teatre La Faràndula, comptarà amb el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV).

No et perdis el Cicle "Òpera a Catalunya", una oportunitat única per gaudir de la música clàssica al millor escenari! #ciclesifestivalsmusicals