Informació sobre Cicle de tallers "La cuina del món a Riudoms"
Alfred Lacueva, Eva Molina i Fiona Vives participaran en les primeres sessions del mes de març del cicle «La cuina del món a Riudoms». Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila. Podreu seguir els actes en directe a l’Instagram de la Secció de Gastronomia. Posteriorment, trobareu les sessions enregistrades al canal Youtube del CERAP. Diumenge 7 de març a les 12.30 h Alfred Lacueva, viu a la ciutat d'Anvers (Flandes) i elaborarà vol-au-vent, un dels plats més representatius de la gastronomia belga . Diumenge 14 de març a les 13 h Eva Molina, resideix a Palma i participarà a «La cuina del món a Riudoms» amb l'elaboració d'un tumbet, una de les receptes més conegudes de la cuina mallorquina. Dissabte 20 de març a les 19 h Fiona Vives, viu a Amsterdam, hi participarà amb la recepta appelflapen, un postre de pasta de full farcida amb poma. Al canal Youtube del CERAP trobareu les tres primeres sessions de «La cuina del món a Riudoms», en què van participar Sílvia Font, Paula Torrell i Carles Montaña. NOTA DE L'AGENDA CULTURAL La informació sobre l'espai i la geolocalització al mapa és merament orientativa, ja que l'activitat no és presencial.