Cor de Cambra del Palau & Siebert

 

 

Christoph Siebert

Informació de Cor de Cambra del Palau & Siebert

Nom de l'esdevenimentCor de Cambra del Palau & Siebert
UbicacióPalau de la Música Catalana (Sala Petit Palau)
DireccióC. del Palau de la Música, 4-6
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Cor de Cambra del Palau & Siebert

  • 12 h

Informació sobre Cor de Cambra del Palau & Siebert

El proper 26 de febrer de 2023, a les 12 del migdia, tindrà lloc al Palau de la Música Catalana de Barcelona un espectacle musical amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i el director alemany Christoph Siebert. En aquest concert, es podran escoltar obres de Schütz, J. Ch. Bach i Mendelssohn, acompanyats per l'orgue positiu de Joan Seguí i el violó d'Andrew Ackerman.

Siebert és un dels grans coneixedors de la música en temps de Bach, amb una trajectòria estretament lligada a noms tan il·lustres com són John Eliot Gardiner, René Jacobs i el prestigiós Collegium Vocale Gent. Aquest concert permetrà descobrir les Exèquies musicals de Heinrich Schütz, una mostra de com la conjugació amb la música dona als textos sagrats una nova i poderosa dimensió, a partir de les innovacions musicals procedents d’Itàlia que aplega veus i instruments, les dissonàncies i l’esperit dramàtic, extret del gènere operístic.

Descobreix aquesta oportunitat per gaudir d'una sessió musical a preu reduït (20€)! Compra les entrades online al web del Palau de la Música Catalana.

Fires i festes de Catalunya © 2023