Cursos culturals dels Amics per a la UNESCO de Barcelona

 

 

Cursos culturals dels Amics per a la UNESCO de Barcelona

Informació de Cursos culturals dels Amics per a la UNESCO de Barcelona

Nom de l'esdevenimentCursos culturals dels Amics per a la UNESCO de Barcelona
UbicacióAmics per a la UNESCO de Barcelona
DireccióC. de Mallorca, 207
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Informació sobre Cursos culturals dels Amics per a la UNESCO de Barcelona

Els Amics per a la UNESCO de Barcelona ofereixen per aquest inici d'any tres cursos culturals impartits entre els mesos de gener i març. Els cursos van des de l'art de les avantguardes fins als patrimonis arqueològics de la Humanitat passant per l'antiga Xina i els seus sabers mèdics i tresors mil·lenaris.

L'entitat sense ànim de lucre treballa per una societat amb menys desigualtats, fomentant un creixement econòmic i social equitatiu i ben distribuït, en el marc d'unes institucions que promoguin la pau, la justícia i el respecte pels drets universals.

El curs L’art de les Avantguardes consta de 9 sessions de 12 h a 13.30 h i està dirigit a aquelles persones interessades en l'origen de l'art actual, amb l'Art Nouveau i el Modernisme com a precursors.

El Patrimonis Arqueològics de la Humanitat. XXª Edició consta de 10 sessions de 19:00 a 20:30 i s'endinsarà en alguns enclaus d'extraordinari interès arqueològic, cultural i natural, amb l'objectiu de conservar el patrimoni cultural i natural mundial.

I el curs Sabers mèdics i tresors mil·lenaris a l'antiga Xina consta de 10 sessions de 18:30 a 20:00, on es descobriran els corpus i descobertes arqueològiques de l'antiga Xina per entendre millor el saber mèdic i avenç tecnològic d'aquest període.

Per obtenir més informació sobre els cursos i demés activitats que es fan a Amics per a la UNESCO de Barcelona, us podeu adreçar al web Amics per a la UNESCO de Barcelona.

Fires i festes de Catalunya © 2023