Els Ocells

 

 

Espectacle 'Els Ocells'

Informació de Els Ocells

Nom de l'esdevenimentEls Ocells
UbicacióTeatre Poliorama
DireccióLa Rambla, 115
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Els Ocells

  • Dilluns i dimarts: 20 h

Durada aproximada: 1 hora i 30 minuts

Informació sobre Els Ocells

El Teatre Poliorama de Barcelona acull durant els mesos de gener i febrer del 2023 l'obra "Els Ocells", una comèdia de l'autor Aristòfanes estrenada l'any 414 a.C. La Calòrica ofereix una revisió moderna de l'obra, fent servir l'humor més negre i absurd per qüestionar els motius del populisme neo-liberal i els mecanismes emocionals que fan funcionar el populisme. La dramatúrgia és de Joan Yago i la direcció d'Israel Solà, amb Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López i Marc Rius com a intèprets.

La trama de l'obra gira al voltant de Pisteter i Evèlpides, dos atenencs adinerats que, farts de la ingerència pública en els seus assumptes particulars, decideixen abandonar el món dels humans i convencer els ocells de crear una nova civilització. El repte no serà senzill, ja que hauran de convèncer les masses amb un relat sòlid i apassionat, negociar amb vells poders, combatre la dissidència i, fins i tot, tenir una conversa cara a cara amb la Democràcia i el Capitalisme.

Tothom està convidat a gaudir d'aquest espectacle, que ofereix una comèdia majúscula, excessiva i eclèctica, que dinamita qualsevol eix de coordenades que pugui intentar fer servir l'espectador per classificar-la. Podeu adquirir les entrades al web del Teatre Poliorama per gaudir d'aquest espectacle únic.

Fires i festes de Catalunya © 2023