Inici Agenda Els Set Inferns - Festival de Jazz Folk del Pirineu

els-set-inferns-festival-de-jazz-folk-del-pirineu-montferrer-i-castellbo-2021

Els Set Inferns - Festival de Jazz Folk del Pirineu

Data d'inici: 31/07/2021

Data de fi: 31/07/2021

Hora: 10.30-1.00

Web

Categories: Concerts - Dansa - Festivals i mostres - Música - Tradicional i popular

FINALITZAT

El Festival

Els Set Inferns és el primer Festival de Jazz-Folk del Pirineu. La iniciativa respon a la necessitat dels diferents artistes i amants de la música de trobar-se, compartir i gaudir. En aquesta primera edició del festival ens trobareu a la comarca de l'Alt Urgell, a la petita població de Bellestar.

Durant el dia podreu gaudir dels diferents concerts i de la petita fira musical on luthiers del territori mostraran els seus instruments tradicionals i on podreu fer un tastet de diferents cerveses artesanes de proximitat. A més, s’impartiran tallers formatius de diferents temàtiques per part de músics professionals de llarg recorregut. També podreu delectar-vos amb les diferents propostes gastronòmiques locals i disposarem al llarg de la jornada de servei de barra, pàrquing i zona d’acampada. Tot això en un entorn privilegiat des d’aquest petit poble dels Pirineus.

Els Set Inferns tindrà lloc el dissabte 31 de Juliol de 2021, quan el nucli s’omplirà d’artistes, amants de la música i la dansa, i entusiastes del jazz i el folk. El públic tindrà diferents canals de participació, des d’una implicació directa a través del tallers de format reduït, la interacció a través dels tallers i concerts de danses, o el gaudi dels concerts de diferents estils musicals. 

Programació

10.00h Taller Folk. Impartit per Marc del Pino, acordionista, compositor i professor d'acordió diatònic. El taller consistirà a treballar un tema arranjat especialment per a l'ocasió, a partir dels instruments dels participants. Cada participant haurà de portar el seu instrument.
- Durada aproximada del taller: 2h
- Nivell: Intermedi-Alt
- Aforament: 10 persones
- En el cas que reserveu una aportació per aquest Taller, envieu un mail a els7inferns@gmail.com

12.30h Concert vermut. A càrrec de Pablo Martín Trio, una proposta amb influència del Hard-bop, el Jazz Contemporani i la sonoritat més Pop amb composicions i arranjaments propis.

14.00h Dinar popular a càrrec de El Rastell

17.00h Taller Jazz. Impartit per Sergi Vergés, trombonista, arranjador i director de big band. El taller consistirà a treballar un tema arranjat especialment per a l'ocasió, a partir dels instruments dels participants. Cada participant haurà de portar el seu instrument.
- Durada aproximada del taller: 2h
- Nivell: Intermedi-Alt
- Aforament: 10 persones
- En el cas que reserveu una aportació per aquest Taller, envieu un mail a els7inferns@gmail.com

17.00hTaller de danses tradicionals. Impartit per Pep Lizandra, acordionista, mestre danser i gran promotor de la música tradicional al Pirineu. El taller consistirà a treballar les danses que posteriorment es tocaran al concert de nit, a càrrec del grup Flowk.
- Durada aproximada del taller: 2h
- No calen coneixements previs
- Aforament: 24 persones

19.30h Concert Folk. A càrrec de Sorguen, tres sonoritats confidents amb una proposta singular de música de creació pròpia, motivats per les melodies folk, unes bones estones d’experiment, espurnes d'improvisació, engrunes celtes i partícules jazz.

21.00h Sopar popular a càrrec de El Rastell

22.30h Concert Folk. A càrrec de Flowk, un trio que s’endinsa en el món de l’harmonia com un mar de possibilitats. Flueixen com l’aigua i la seva força té nom de Folk i cognoms desconeguts. Saben d’on venen però qui sap on aniran a parar…

Durant tot el dia. Hi haurà fira musical on luthiers del territori mostraran els seus instruments tradicionals, així com una petita mostra de cerveses artesanes de proximitat. Disposareu de servei de barra i zona d’acampada.

 + Info