Inici Agenda Expoclàssic

expoclassic-mollerussa-2020

Expoclàssic

Mollerussa - (Lleida)

Data d'inici: 19/09/2020

Data de fi: 19/09/2020

Hora: De 10 a 20 hores

Web

Categories: Fires i mercats

FINALITZAT

Fira de Mollerussa recuperarà aquest mes de setembre la seva activitat amb la 25a edició del certamen Expoclàssic, adreçat als vehicles històrics i clàssics. Amb la voluntat de reprendre el calendari previst pel darrer quadrimestre del 2020, l’ens firal ultima l’organització d’aquest saló, el qual, davant les actuals mesures dictades per les autoritats sanitàries arran de l’actual pandèmia provocada per la Covid-19, readaptarà el seu format i passarà a celebrar-se dissabte dia 19 de setembre (només una jornada) i al Recinte Exterior (al lateral dels Pavellons Firals). 

Aquestes regulacions respecte a l’Expoclàssic responen a la intenció, per part de Fira de Mollerussa, d’engegar l’activitat aquesta tardor, d’una banda, i al propòsit d’assegurar, d’altra, un esdeveniment amb les millors condicions tant per a expositors com per a visitants. 

Així, el certamen, que arriba enguany a la seva 25a convocatòria, podrà visitar-se dissabte dia 19 de setembre de les 10 del matí a les 8 de la tarda i oferirà, com en darreres edicions, parades amb recanvis i altres articles de col·leccionisme relacionats amb el món dels vehicles històrics i clàssics. Amb tot, l’ens firal preveu l’habilitació del Pavelló 125 aniversari en el cas d’inclemències climatològiques.

Com a novetats d'aquesta edició destaquen un Mercat d'Antiquaris i el fet que l'entrada a la fira sigui gratuïta. Se suspenen en canvi les activitats previstes per al diumenge dia 20 de setembre com la Trobada de Motos Clàssiques Ciutat de Mollerussa.