Exposició "Agents Rurals: guardians del medi natural"

 

 

Font: MNACTEC

Informació de Exposició "Agents Rurals: guardians del medi natural" a Terrassa

Nom de l'esdevenimentExposició "Agents Rurals: guardians del medi natural"
Data d'inici15/12/2023
Data de finalització11/02/2024
UbicacióMuseu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)
DireccióRambla d'Egara, 270
MunicipiTerrassa
Comarcavalles-occidental

Horari de Exposició "Agents Rurals: guardians del medi natural"

Informació sobre Exposició "Agents Rurals: guardians del medi natural"

No et perdis l'exposició "Agents Rurals: guardians del medi natural" al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) a Terrassa

Del 15 de desembre de 2023 al 11 de febrer de 2024, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya acollirà l'exposició organitzada per la Direcció General dels Agents Rurals del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya. A través de 20 panells, vuit peces audiovisuals i una zona de museu, els visitants podran conèixer la feina dels Agents Rurals i apropar-se al Cos d’una manera inèdita.

Descobreix la història del Cos, les seves tasques en tots els àmbits, els grups de suport i els reptes que han de superar davant la realitat del canvi climàtic. A més, l'exposició s'amplia amb continguts que mostren la tasca dels agents rurals en la protecció i la catalogació del patrimoni cultural, l’aplicació de noves tecnologies en el seu treball diari i aspectes de prevenció al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.

No et perdis aquesta oportunitat única de conèixer de prop la feina dels Agents Rurals i la seva contribució a la preservació del medi natural. Troba més informació sobre l'exposició i les entrades al web del MNACTEC.