Exposició "Coses que fan Crack"

 

 

Font: Fundació Joan Brossa

Informació de Exposició "Coses que fan Crack"

Nom de l'esdevenimentExposició "Coses que fan Crack"
UbicacióFundació Joan Brossa
DireccióC. Flassaders, 40
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Exposició "Coses que fan Crack"

  • Dimarts: de 15 a 20 h
  • De dimecres a dissabte: d’11 a 20 h
  • Diumenge: d’11 a 18 h

Informació sobre Exposició "Coses que fan Crack"

La Fundació Joan Brossa presenta l'exposició "Coses que fan Crack", una instal·lació d'escultures i pintures relacionades amb els conceptes de col·lapse i disrupció. La mostra, que s'inaugurarà el 26 de gener del 2023, és una de les tres propostes guanyadores de la convocatòria oberta PostBrossa 2022-2023. L'exposició estarà oberta al públic fins al 5 de març, i l'entrada és gratuïta.

L'obra de Pere Llobera, la primera majoritàriament escultòrica de l'artista, és un tribut torçat als anys vuitanta, un moment que concep com a un possible inici de la davallada del món modern, amb l'arribada del desenvolupament tecnològic vertiginós. En aquest sentit, l'exposició vol donar veu i provocar la creació de propostes que, d'alguna manera, estiguin acord amb un esperit brossià d'experimentació, radicalitat i compromís crític.

No et perdis l'oportunitat de visitar l'exposició "Coses que fan Crack" a la Fundació Joan Brossa de Barcelona entre el 26 de gener i el 5 de març. L'entrada és gratuïta, així que no t'ho pensis més i descobreix com l'artista explora els conceptes de col·lapse i disrupció!

Fires i festes de Catalunya © 2023