Exposició "El bosc insòlit"

 

 

© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Informació de Exposició "El bosc insòlit"

Nom de l'esdevenimentExposició "El bosc insòlit"
UbicacióCol·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) Sala d'exposicions de la Delegació de Vallès
DireccióC. Colom, 114
MunicipiTerrassa
Comarcavalles-occidental

Horari de Exposició "El bosc insòlit"

  • De dilluns a divendres: de 8.30 a 14.30 h

 

Informació sobre Exposició "El bosc insòlit"

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) de Terrassa obre les portes de la Sala d'Exposicions de la Delegació de Vallès per presentar la exposició "El bosc insòlit" de l'artista Josep Pérez González. La mostra es podrà visitar des del 11 de gener fins al 28 de febrer de 2023.

Josep Pérez González és un dibuixant, pintor i gravador, nascut a Barcelona el 1953. Es va llicenciar en Belles Arts i en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona i ha estat professor de dibuix i catedràtic d’Ensenyament de Secundària. La seva llarga trajectòria artística l’ha portat a participar en més de setanta exposicions.

"El bosc insòlit" és una instal·lació de punts de llum situats a contrallum de papers estampats que creen peces tridimensionals on es transparenten colors amagats i invisibles a la llum natural. Experimenta sobretot amb tècniques de gravat menys tòxiques com les litogràfiques, gofrats i additives. La instal·lació ofereix als visitants una experiència a través de la llum, el color i les formes derivades de la natura.

No et perdis l'exposició "El bosc insòlit" al COAC de Terrassa! Per a més informació sobre horaris i preus, visita el web del COAC.

Fires i festes de Catalunya © 2023