Exposició "Feliu Elias. La realitat com a obsessió"

 

 

Informació de Exposició "Feliu Elias. La realitat com a obsessió"

Nom de l'esdevenimentExposició "Feliu Elias. La realitat com a obsessió"
UbicacióMuseu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)
DireccióPalau Nacional (Parc de Montjuïc)
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Exposició "Feliu Elias. La realitat com a obsessió"

Informació sobre Exposició "Feliu Elias. La realitat com a obsessió"

El Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) acollirà a partir del 30 de novembre de 2022 fins el 19 de març de 2023 l'exposició "Feliu Elias. La realitat com a obsessió".

Aquesta mostra centra el focus en un dels protagonistes de la col·lecció d'art modern del museu i estira tots els fils possibles de la seva personalitat contradictòria i dogmàtica, a la llum de la informació inèdita apareguda en diferents arxius i de la contextualització de la seva obra en l'àmbit de l'art europeu d'entreguerres.

L'exposició mostrarà una síntesi de l'activitat creativa de Feliu Elias, destacant la seva pintura de pinzellada miniaturista que dins un realisme màgic exalta el seu àmbit familiar i les seves passions artístiques. A més, es donarà a conèixer l'itinerari vital de l'artista en relació amb els viatges artístics i els exilis, així com alguns dels objectes que formaven part de la seva col·lecció.

No perdeu l'oportunitat de conèixer una mica més aquest artista polièdric i el seu entorn a través d'aquesta exposició! Podeu trobar més informació sobre l'exposició i les entrades i preus al web del MNAC.

Fires i festes de Catalunya © 2023