Exposició "Història de les mans"

 

 

"Peces per al palmell de la mà", Àngel Camino

Informació de Exposició "Història de les mans" a Vilafranca del Penedès

Nom de l'esdevenimentExposició "Història de les mans"
Data d'inici20/01/2023
Data de finalització12/03/2023
UbicacióSala dels Trinitaris
DireccióC. de la Font, 43
MunicipiVilafranca del Penedès
Comarcaalt-penedes

Horari de Exposició "Història de les mans"

  • De dimecres a divendres: de 17 a 20 h
  • Dissabtes: de 18 a 20 h
  • Diumenges: de 12 a 14 h

Informació sobre Exposició "Història de les mans"

El 2023-01-20 a les 12:00h comença a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès l'exposició "Història de les mans", una exposició que revisa la història cultural desenvolupada al voltant de les mans i de la nostra relació tàctil amb el món a partir d’un diàleg entre obres d’art contemporani i peces procedents de la col·lecció del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

Aquesta exposició ens convida a reflexionar sobre les formes de comunicació, producció, relació i coneixement que al llarg del temps s’han articulat a través de les mans i el contacte, i a preguntar-nos pel lloc que ocupen les mans i el tacte avui, on les nostres relacions i experiències estan cada vegada més mediades per les tecnologies. L'entrada és gratuïta.

Organitzada pel Programa d’Arts Visuals de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i l’Ajuntament de Vilafranca, aquesta exposició tanca el 2023-03-12 a les 12:00h. Més informació al web de l'Ajuntament de Vilafranca.