Exposició "Joan Cladelles i les postals de les Terres de l’Ebre"

 

 

Informació de Exposició "Joan Cladelles i les postals de les Terres de l’Ebre"

Nom de l'esdevenimentExposició "Joan Cladelles i les postals de les Terres de l’Ebre"
UbicacióMuseu de les Terres de l'Ebre
DireccióC. Gran Capità, 34
MunicipiAmposta
Comarcamontsia

Horari de Exposició "Joan Cladelles i les postals de les Terres de l’Ebre"

Inauguració, divendres 3 de febrer a les 19 h

  • De dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 17.30 a 20 h
  • Diumenges i festius d’11.30 a 14 h

Informació sobre Exposició "Joan Cladelles i les postals de les Terres de l’Ebre"

El Museu de les Terres de l'Ebre de Amposta acollirà entre els mesos de febrer i abril del 2023 l'exposició "Col·leccionar Passions: Joan Cladelles i les postals de les Terres de l’Ebre". Aquesta mostra, de caràcter gratuït, mostrarà prop de 500 postals d’Amposta i Tortosa, així com de la resta de municipis de les Terres de l'Ebre. La mostra tindrà una visió etnològica i analitzarà els missatges afectuosos que s'amagaven en els reversos de les postals, així com la influència que les noves tecnologies han tingut en la comunicació entre les persones.

L'exposició homenatja el col·leccionista de postals de les Terres de l'Ebre, Joan Cladelles, i mostrarà les sèries locals editades per autors com Buenaventura Masdeu, Ramon Borrell, Lluís Barceló, Àngel Tolra Viazo, Fototipia Thomás, Lucien Roisin, Llibreria Viladrich, Llibreria Voltes, Llibreria Nicolau, Llibreria Foncuberta, Llibreria Joaquín López, Impremta Monclúsde Tortosa, Ediciones «Casa Piñana», Edición E. Vives, Colecció «Casa Ventas», «El Siglo» Ed. Roig d’Amposta, Joaquin Pafila, Eloi Mestre de l'Ampolla, entre d'altres.

No et perdis l'oportunitat de conèixer més a fons l'impacte de les postals a les Terres de l'Ebre i visita el Museu de les Terres de l'Ebre durant els mesos de febrer i abril de 2023.

Fires i festes de Catalunya © 2023