Exposició "La imatge impresa de les cultures visuals de l'antifranquisme. Els anys de l'Assemblea de Catalunya"

 

 

Museu Darder-Espai d'Interpretació de l'Estany. Font: flickr.com

Informació de Exposició "La imatge impresa de les cultures visuals de l'antifranquisme. Els anys de l'Assemblea de Catalunya"

Nom de l'esdevenimentExposició "La imatge impresa de les cultures visuals de l'antifranquisme. Els anys de l'Assemblea de Catalunya"
UbicacióMuseu Darder
DireccióPl. dels Estudis, 2
MunicipiBanyoles
Comarcapla-de-l-estany

Horari de Exposició "La imatge impresa de les cultures visuals de l'antifranquisme. Els anys de l'Assemblea de Catalunya"

  • De dimarts a dissabtes: de 10.30 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h
  • Diumenges: de 10.30 a 14 h

Informació sobre Exposició "La imatge impresa de les cultures visuals de l'antifranquisme. Els anys de l'Assemblea de Catalunya"

El Museu Darder de Banyoles acull l'exposició "La imatge impresa de les cultures visuals de l'antifranquisme. Els anys de l'Assemblea de Catalunya". Aquesta mostra posa en relleu la importància de les arts i el conjunt de cultures visuals en la lluita contra la dictadura franquista i en l’avenç democràtic. Les imatges aplegades, a més del seu sentit refractari o explícitament confrontat a l’ordre autoritari, tenen en comú el fet que van prendre forma mitjançant la impressió gràfica.

L'exposició estarà oberta al públic des del 19 de gener fins al 2 d'abril, amb entrada gratuïta. El dia 19 de gener es realitzarà un acte d'inauguració a les 19 h. No et perdis aquesta oportunitat, visita el Museu Darder de Banyoles per descobrir les cultures visuals de l'antifranquisme!

Fires i festes de Catalunya © 2023