Exposició "L'Espai imaginat"

 

 

Informació de Exposició "L'Espai imaginat" a La Galera

Nom de l'esdevenimentExposició "L'Espai imaginat"
Data d'inici29/04/2022
Data de finalització05/06/2023
UbicacióCentre d'Interpretació de la Terrissa de la Galera. Museu Terracota - Sala 2
MunicipiLa Galera
Comarcamontsia

Horari de Exposició "L'Espai imaginat"

Inauguració de l'exposició: 29 d'abril a les 18.15 h, una mica abans de l'acte oficial d'inauguració de la XXVII Fira de la Terrissa de la Galera.

  • Del 29 d'abril a l'1 de maig: de 10 a 14 h i de 16 a 21.30 h
  • De dimecres a divendres, de 9.30 a 13.30 h
  • Dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 h

 

 

Informació sobre Exposició "L'Espai imaginat"

El Centre d'Interpretació de la Terrissa de la Galera de La Galera acull, des del 29 d'abril de 2022 fins al 5 de juny de 2023, l'exposició L'Espai imaginat, de Teresa Aparicio. Aquesta artista graduada en ceràmica ha guanyat diferents premis relacionats amb la seva especialitat i ha exposat els seus treballs a museus i espais de tot el món.

Aquesta vegada, Teresa crea els seus propis planetes a partir de diferents tècniques ceràmiques, amb un centre en la composició i diverses formes geomètriques al seu voltant. La consistència i durabilitat de la peça, són aconseguides gràcies al gres, i els colors, gràcies a l'ús d'esmalts i òxids. Finalment, el foc dona vida als planetes imaginaris.

Si vols conèixer de primera mà la feina de Teresa Aparicio, no deixis de visitar el Centre d'Interpretació de la Terrissa de la Galera, a La Galera, i descobrir l'Espai imaginat!