Exposició "Natura urbana"

 

 

Cartell de l'exposició

Informació de Exposició "Natura urbana"

Nom de l'esdevenimentExposició "Natura urbana"
UbicacióCastell de Montjuïc
DireccióCarretera de Montjuïc, 66
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Exposició "Natura urbana"

  • De dilluns a diumenge de 10 a 20 h

Informació sobre Exposició "Natura urbana"

L’Exposició “Natura Urbana. La fauna de la muntanya de Montjuïc” arriba al Castell de Montjuïc de Barcelona des del 7 d’octubre de 2022 fins al 28 de febrer de 2023. Una mostra educativa que pretén conscienciar de la necessitat de respecte del medi natural i de la conservació d’entorns naturals com la muntanya de Montjuïc.

La mostra s’estructura en tres parts que recorren tres hàbitats naturals de Montjuïc i les espècies animals que s’hi poden trobar, les zones verdes, compostes per boscos, parcs i jardins; els edificis i penya-segats, i les zones d’aigua consistents en fonts i basses. A més, el conjunt compta amb un espai central que aporta dades i informació per despertar la curiositat del visitant.

Pinzellades de l’evolució que ha viscut aquest espai durant els anys des de la transformació agrària de l’espai, l’ordenament de la muntanya per l’Exposició Internacional de 1929 i les Olimpíades de 1992, les obres del Port de Barcelona o la construcció dels parcs d’atraccions, entre d’altres, conformen aquesta exposició per descobrir els hàbitats naturals de la muntanya de Montjuïc i les espècies animals que es troben en aquest espai, un dels principals pulmons verds de la ciutat de Barcelona.

Per més informació, consulta la web del Castell de Montjuïc.

Fires i festes de Catalunya © 2023