Exposició "Poblenou en Pantalla"

 

 

Museu Can Framis a Barcelona. Font: barcelonaturisme.com

Informació de Exposició "Poblenou en Pantalla"

Nom de l'esdevenimentExposició "Poblenou en Pantalla"
UbicacióMuseu Can Framis
DireccióC. Roc Boronat, 116
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Exposició "Poblenou en Pantalla"

  • De dimarts a dissabte: d'11 a 18 h
  • Diumenges: d'11  a 14 h
  • Dilluns i festius: tancat

Informació sobre Exposició "Poblenou en Pantalla"

Exposició "Poblenou en Pantalla" a Can Framis

Del 27 de setembre de 2022 al 31 de març de 2023, el Museu Can Framis de Barcelona acull l'exposició "Poblenou en Pantalla", un projecte d'antropologia visual ideat i produït per l'alumnat del Màster en Fotografia i Disseny d'Elisava 2021-2022. Aquesta instal·lació fotogràfica, tanto en format físic com en línia, ofereix una visió plural dels personatges i trobades humanes que tenen lloc sota els gratacels i les fàbriques antigues del 22@, el districte tecnològic, creatiu i científic de Barcelona.

Dirigida per Pedro Vicente, director del Màster en Fotografia i Disseny d'Elisava, l'exposició compta amb la signatura col·lectiva dels i les alumnes: David Carrasco, Ana Luísa Chitolina, Sigrí?ur Fransiska Fri?riksdóttir, Miguel Hernández Toste, Fredderick Karabela, Carlota Kristensen Illán, Magdalena Lennon, Meghan Mathews, Marianna Pineda i Emma Rahmani.

L'entrada general a l'exposició és de 5€, mentre que l'entrada reduïda és de 2€. Cal respectar les mesures sanitàries anticovid vigents en la visita.

Fires i festes de Catalunya © 2023