Exposició "Una fabulació basada en un mite mixe"

 

 

Font: MACBA

Informació de Exposició "Una fabulació basada en un mite mixe"

Nom de l'esdevenimentExposició "Una fabulació basada en un mite mixe"
UbicacióMuseu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA)
DireccióPl. dels Àngels, 1
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Exposició "Una fabulació basada en un mite mixe"

  • De dilluns a divendres: d'11 a 19.30 h
  • Dimarts no festius: tancat
  • Dissabtes: de 10 a 20 h
  • Diumenges i festius: de 10 a 15 h
 

Informació sobre Exposició "Una fabulació basada en un mite mixe"

El Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) acull des del 10 de novembre del 2022 fins al 26 de febrer del 2023 l'exposició "Una fabulació basada en un mite mixe". Aquesta exhibició, que s'emmarca dins dels indigenismes i els neoindianismes, té com a objectiu abordar una nova perspectiva sobre la història i la formació de l'art global. A través de la investigació documental, bibliogràfica, iconogràfica, el treball de camp i l'entrevista, l'equip s'acosta al mite de Kondoy des d’una diversitat de fronts i categories.

Aquesta exposició és una oportunitat única per descobrir les històries, ritus i llengua del poble mixe, una de les últimes llengües vives de la família mixezoque. Alhora, l'anàlisi i la reflexió sobre els materials recollits apropa l’equip a l’estructura bàsica del mite i les seves implicacions socials, territorials, polítiques, espacials i paisatgístiques.

Aquesta exposició és una oportunitat única per descobrir els secrets dels mixes i per reflexionar sobre la formació de l'art modern i contemporani del continent americà. Les entrades tenen un preu de 11€, mentre que les entrades reduïdes són de 5€/8,80€. També es pot adquirir l'Articket (1 entrada per 6 museus) a un preu de 35€.

Fires i festes de Catalunya © 2023