Exposició “Vides d'alta costura"

 

 

Font: Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT)

Informació de Exposició “Vides d'alta costura" a Terrassa

Nom de l'esdevenimentExposició “Vides d'alta costura"
Data d'inici30/04/2023
Data de finalització30/01/2024
UbicacióCentre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT)
DireccióC. de Salmerón, 25
MunicipiTerrassa
Comarcavalles-occidental

Horari de Exposició “Vides d'alta costura"

Informació sobre Exposició “Vides d'alta costura"

Exposició “Vides d'alta costura” al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT)

Descobreix l’evolució de la moda femenina a través de les generacions de la família de Maya Álvarez de Sotomayor de León. Més de cent setanta peces cedides al museu reflecteixen la indumentària de l’alta societat madrilenya entre 1890 i la dècada de 1980. Vint-i-sis vestits seleccionats es mostren en quatre àmbits: “Vestides de llarg”, “Vestides de dia”, “Vestides de firmes internacionals” i “Vestides de núvia”.

A través d’aquesta exposició, podràs conèixer la moda de les dones privilegiades que seguien les últimes tendències i entendre els rols socials, el consum de moda i les influències de París en la manera de vestir de la població.

Descobreix peces de grans dissenyadors internacionals com Cristóbal Balenciaga, Manuel Pertegaz, Emanuel Ungaro, Emilio Pucci, així com prêt-à-porter de luxe de firmes com Valentino o Hermès. També podràs veure vestits de modistes i roba de botigues icòniques com Rango (Madrid) o BIBA (Londres).

No et perdis aquesta oportunitat de veure un llegat extraordinari de la moda femenina. L’exposició “Vides d'alta costura” estarà disponible al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT) des del 30 d’abril de 2023 fins al 30 de gener de 2024. L’entrada és gratuïta. Per a més informació, visita el web del Museu Tèxtil.