Febrer cultural a la Biblioteca de Navarcles

 

 

Febrer cultural a la Biblioteca de Navarcles

Informació de Febrer cultural a la Biblioteca de Navarcles

Nom de l'esdevenimentFebrer cultural a la Biblioteca de Navarcles
UbicacióBiblioteca Sant Valentí
DireccióC. de la Mura, 1
MunicipiNavarcles
Comarcabages

Informació sobre Febrer cultural a la Biblioteca de Navarcles

Aquest mes de febrer, la Biblioteca Sant Valentí de Navarcles acull un Febrer Cultural amb una variada programació d'activitats. Des d'una exposició sobre El foc a Navarcles fins a un taller artístic al voltant de la història de La Petra, passant per contes musicats i contes de circ, el Febrer Cultural ofereix una programació per a tots els gustos i edats.

La programació comença el 3 de febrer amb una sessió dels Contes musicats a càrrec dels alumnes de l’assignatura Crea amb l’instrument de l'Escola de Música i Arts de Navarcles, i en el dia 10 es viurà una divertida història de circ amb el pallasso Oli. El 15 de febrer és el torn de la Tertúlia Lire et convertir, i el 17 de febrer es farà una introducció a l’òpera. El 18 de febrer hi haurà el Dissabte de contes, i el 25 de febrer un taller artístic inspirat en la Petra. Finalment, el 27 de febrer es comentarà La humanitat: una història d’esperança, i el 28 de febrer es parlarà de La vida al davant.

A més a més, durant tot el mes de febrer es pot visitar l'exposició El foc a Navarcles, una mostra fotogràfica de Miquel Martinez, i l'exposició Gabriel Ferrater: llegir tota la vida, produïda per Jordi Cornudella per commemorar l'Any Gabriel Ferrater.

Totes aquestes activitats es faran a la Biblioteca Sant Valentí de Navarcles. Per a més informació, visita el web de la Biblioteca de Navarcles.

Fires i festes de Catalunya © 2023