Inici Agenda Festival MOT

festival-mot-olot-2020

Festival MOT

Olot - (Girona)

Data d'inici: 26/03/2020

Data de fi: 04/04/2020

Hora:

Web

Categories: Festivals i mostres

FINALITZAT

Els processos creatius i les disciplines artístiques que neixen, viuen i conflueixen en els llibres. Aquest és el tema central de la setena edició del MOT, el festival de literatura que enguany se celebra a Girona i Olot. 

Durant dues setmanes consecutives s’oferiran diverses converses i activitats literàries en què participen una quarantena d’autors convidats com Tracy Chevalier, Rodrigo Fresán, Heather Rose, Manual Baixauli, Alicia Kopf, Jordi Lara o Irene Solà. Un any més, les converses entre autors i especialistes constituiran el nucli central de la programació del festival. 

Paral·lelament, els dissabtes al matí tindrà lloc el ver-MOT, una trobada més distesa entre tres o quatre autors al voltant d’un vermut. Al mateix temps, el festival tornarà a comptar amb les activitats del +MOT, organitzades per entitats i associacions que treballen amb la temàtica central del festival d’enguany. 

El MOT està organitzat per l’Ajuntament de Girona i per l’Ajuntament d’Olot. Disposa del suport de la Diputació de Girona, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a part de disposar de vincles amb altres institucions públiques i privades relacionades amb el món cultural.

Establiments recomanats

Establiments que poden interessar-te aquí...

ENTRE VOLCANS

Apartament

Olot