Fira de l'Olla

 

 

Fira de l'Olla

Informació de Fira de l'Olla a Breda

Nom de l'esdevenimentFira de l'Olla
Data d'inici12/10/2024
Data de finalització13/10/2024
DireccióPlaça de la Vila, 9 17400 Breda
MunicipiBreda
Comarcaselva

Informació sobre Fira de l'Olla

La Fira de l'Olla és un esdeveniment anual que se celebra a la població de Breda, a la comarca de la Selva. Aquest any, tindrà lloc els dies 12 i 13 d'octubre del 2024. L'oferta que es podrà trobar a la fira estarà especialment centrada en la terrissa, amb una superfície neta d'exposició de 1500 m2.

La primera edició d'aquest esdeveniment va tenir lloc l'any 2012 i des de llavors ha esdevingut una cita ineludible per als amants de la terrissa i les arts ceràmiques. L'entitat encarregada de l'organització és l'Ajuntament de Breda, amb seu a la Plaça de la Vila, 9. Per a més informació, es pot contactar al telèfon 972 87 00 12 o enviar un correu electrònic a firadelolla@breda.cat. També es pot consultar més detalls a la pàgina web www.breda.cat.

En l'última edició, celebrada el 2022, es van poder visitar nombrosos expositors i gaudir d'una gran varietat de productes relacionats amb la terrissa. Aquest esdeveniment és una oportunitat única per conèixer i adquirir peces úniques i artesanals, així com per conèixer de primera mà els artistes i artesans que les creen.