Fira de Sant Martí

 

 

Fira de Sant Martí

Informació de Fira de Sant Martí a Amer

Nom de l'esdevenimentFira de Sant Martí
Data d'inici10/11/2024
Data de finalització10/11/2024
DireccióPlaça de la Vila, 30 17170 Amer
MunicipiAmer
Comarcaselva

Informació sobre Fira de Sant Martí

La Fira de Sant Martí a Amer

La Fira de Sant Martí és un esdeveniment anual que se celebra a Amer, oferint una gran varietat d'artesania alimentària, de la fusta, fang i paper, així com bijuteria i una fira de tast. També hi ha una secció de brocanters, per aquells que busquen objectes antics i curiosos.

La darrera edició de la fira va tenir lloc el 2022 i va comptar amb una superfície neta d'exposició de 1000 m2. La primera edició es va celebrar el 1976 i des de llavors s'ha convertit en una cita imperdible per als amants de l'artesania i la gastronomia tradicional.

L'entitat organitzadora d'aquest esdeveniment és l'Ajuntament d'Amer, ubicat a la Plaça de la Vila, 30, 17170 Amer. Per a més informació, es pot contactar al telèfon 972 43 11 12 o enviar un correu electrònic a alcaldessa@amer.cat. També es pot visitar el web www.amer.cat, on es pot trobar tota la informació rellevant sobre la fira.

La persona responsable de l'organització de la Fira de Sant Martí és Anna Desoi Guitar, que vetlla perquè l'esdeveniment sigui un èxit cada any.