Inici Agenda Funifira

funifira-gelida-2019

Funifira

Gelida - (Barcelona)

Data d'inici: 08/11/2019

Data de fi: 10/11/2019

Hora:

Web

Categories: Infantil - Gastronomia - Festivals i mostres

FINALITZAT

La Funifira, la Fira del maquetisme, modelisme, gastronomia i vins i caves de Gelida, arriba a la seva 10a edició! A més, coincideix amb el 95è aniversari d'un dels emblemes del municipi, el funicular, just acabat de restaurar i de nou en funcionament des d'aquest any.

A la fira hi trobareu maquetes de trens i funiculars, però també exhibicions de maquetes aèries i navals. La Funifira de Gelida dóna a conèixer tota la història al voltant del seu funicular i així, obre també les portes a conèixer altres aspectes de l'oci ferroviari.
Podeu gaudir de tallers de modelisme, mòduls digitals, tallers de Lego, taller de materiasl reciclat - Emporta't el teu funi, concerts, l'exposició " Penedès Secret, no ho diguis a ningú"...
La Funifira també té un espai gastronòmic i de tast de vins, on es pot tastar la gastronomia local i vins de la vila i d'altres racons del Penedès.

Per descomptat, durant els dies de la fira, no podeu deixar de visitar el municipi i els seus atractius turístics principals, dins d'un seguit d'actes especials