Gran Gala Flamenc

 

 

Espectacle 'Gran Gala Flamenc'

Informació de Gran Gala Flamenc

Nom de l'esdevenimentGran Gala Flamenc
UbicacióPalau de la Música Catalana (Sala de Concerts)
DireccióC. del Palau de la Música, 4-6
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Gran Gala Flamenc

  • Cada diumenge: 21.30 h

Durada aproximada: 1 hora i 35 minuts

Informació sobre Gran Gala Flamenc

El Palau de la Música Catalana acull el Gran Gala Flamenco, un espectacle flamenc únic en programació ininterrompuda des de fa més de 15 anys. Un viatge per la música i la dansa flamenca, amb la participació de la nova generació d'artistes catalans, i que compta amb una fitxa artística d'éssers músics, cantaores i bailaores. Els preus de les entrades oscil·len entre 25 i 75 euros i es poden comprar a la web del Palau de la Música Catalana.

El viatge per l'univers flamenc comença el 2023-03-12 12:00:00 i finalitza el 2023-03-26 12:00:00 al Palau de la Música Catalana (Sala de Concerts) de Barcelona.

La direcció artística és a càrrec d'Eli Ayala i la direcció musical de Juan Gómez “Chicuelo” i Luis Santiago “Tati Amaya”. Els músics participants són Juan Gómez “Chicuelo” (guitarra), Luis Santiago “Tati Amaya” (guitarra), Carlos Caro (violí) i J. Sánchez (percussió). Comptarà també amb els cantaores Joaquín “El Duende” i Ana Brenes, i els bailaores Eli Ayala, Lorena Domínguez i Mari González. Com a artista convidat hi haurà Nacho Blanco.

No et perdis Gran Gala Flamenco, l'espectacle flamenc més famós de Barcelona i gaudeix d'una successió de sensacions úniques!

Fires i festes de Catalunya © 2023