Instal·lació "Macho Man"

 

 

Cartell

Informació de Instal·lació "Macho Man"

Nom de l'esdevenimentInstal·lació "Macho Man"
UbicacióArts Santa Mònica
DireccióLa Rambla, 7
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Instal·lació "Macho Man"

  • Horari de dimarts a diumenge: d'11 a 14 h i de 17  a 19 h

Informació sobre Instal·lació "Macho Man"

Arts Santa Mònica de Barcelona acull l'espectacle "Macho Man", una instal·lació escènica i experimental que posa en coneixement de tothom la situació en què es viu i es troba la violència masclista a Espanya. L'espectacle tindrà lloc del 7 de febrer al 12 de març de 2023 i l'entrada serà gratuïta.

Macho Man és un viatge al laberint dels espais, on els espectadors-participants seran guiats per un sistema específic d'auriculars inalàmbrics que els ajudaran a completar la composició espacial de l'espectacle. A través de la instal·lació, el públic prendrà consciència de la violència de gènere i la seva petjada a través dels segles.

Cadascun dels onze espais té un caràcter independent i autònom, amb un mecanisme d'interacció també propi, que obliga al públic a estar sempre receptiu, sumant imatges, sensacions, vivències. El recorregut aproximat d’uns 60 minuts es desenvoluparà en grups de 6 persones que aniran separant i retrobant per diverses sales cada 8 minuts.

No et perdis l'oportunitat de gaudir d'aquesta instal·lació única a Arts Santa Mònica de Barcelona del 7 de febrer al 12 de març de 2023!

Fires i festes de Catalunya © 2023