JOJO

 

 

Espectacle 'JOJO' (vegeu el cartell a l'apartat "Enllaços")

Informació de JOJO

Nom de l'esdevenimentJOJO
UbicacióTeatre Romea
DireccióC. de l'Hospital, 51
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de JOJO

  • Diumenge 12: 12 h
  • Diumenge 26: 12 h
Durada aproximada: 50 minuts

Informació sobre JOJO

El Teatre Romea de Barcelona acull el pròxim 12 de febrer de 2023 l'espectacle JOJO, una proposta escènica de poesia visual, sense text i relat musical que narra una aventura increïble utilitzant la sorra i la manipulació de titelles. La música, composada especialment per a aquest espectacle i interpretada en directe, acaba de donar forma a aquesta atractiva proposta.

JOJO és un símbol de com pot arribar a ser la naturalesa de tossuda i de quant pot arribar a suportar un ésser viu per continuar estant viu. Aquest orangutan condemnat pels homes a una vida de captivitat lligat per una cadena, és el nom que s'ha donat a la primera peça d'una cadena de salvació orquestrada per homes que volen salvar els animals d'altres homes.

Aquest espectacle, amb preus des de 12€, està recomanat a partir de 5 anys. A més, a la fitxa artística destaca l'autoria i direcció de Borja González, la composició musical de Roc Sala, el disseny de llums de Quim Aragó, el disseny de so de Ton Mentruit, la construcció de titelles de Borja González i Alberto Munilla i l'acompanyament artístic d'Enrique Lanz i Yanisbel Martínez.

Per a més informació sobre l'espectacle "JOJO" pots visitar el web del Teatre Romea i comprar les entrades a través de ProTicketing.

Fires i festes de Catalunya © 2023