LICEU UNDER 35: Alexina B.

 

 

Òpera 'Alexina B.'

Informació de LICEU UNDER 35: Alexina B.

Nom de l'esdevenimentLICEU UNDER 35: Alexina B.
UbicacióGran Teatre del Liceu
DireccióLa Rambla, 51-59
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de LICEU UNDER 35: Alexina B.

  • 19 h

Durada total aproximada: 2 hores

Informació sobre LICEU UNDER 35: Alexina B.

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona acull l'estrena absoluta de l'òpera Alexina B. de Raquel García-Tomás. Una història de lluita per la identitat que ens parla de la vida d'Adélaïde Herculine Barbin, també coneguda com Alexina B., una persona intersexe. Alexina B. és una òpera en tres actes, amb llibret d'Irène Gayraud, direcció d'escena de Marta Pazos, escenografia de Max Glaenzel, vestuari de Silvia Delagneau, il·luminació de Nuno Meira, coreografia de María Cabeza de Vaca, vídeo de Raquel García-Tomás i so de Sixto Cámara. La direcció musical estarà a càrrec de Josep Pons i el Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya, dirigit per Òscar Boada.

El repartiment l'integren Lídia Vinyes-Curtis, Alicia Amo, Elena Copons i Xavier Sabata, acompanyats per Mar Esteve i el Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya.

L'òpera Alexina B. es representarà el 20 de març de 2023 al Gran Teatre del Liceu. La venda prioritària per a la comunitat #LiceUnder35 començarà el 20 de febrer a les 15h, i la venda general a les 16h. Pots adquirir les teves entrades a través de la web liceubarcelona.koobin.com.

Uneix-te a la comunitat #LiceUnder35 i descobreix més informació sobre l'òpera Alexina B. al web del Liceu www.liceubarcelona.cat.

No et perdis aquesta intensa història de lluita per la identitat i l'autoafirmació.

Fires i festes de Catalunya © 2023