Llotja de l'Automòbil i la Moto Antiga

 

 

Llotja de l'Automòbil i la Moto Antiga

Informació de Llotja de l'Automòbil i la Moto Antiga a Sils

Nom de l'esdevenimentLlotja de l'Automòbil i la Moto Antiga
Data d'inici01/06/2024
Data de finalització02/06/2024
DireccióCtra. Nacional II, km. 698 17410 Sils
MunicipiSils
Comarcaselva

Informació sobre Llotja de l'Automòbil i la Moto Antiga

La Llotja de l'Automòbil i la Moto Antiga és un esdeveniment anual que se celebra a Sils, Catalunya. Aquest any, les dates programades són del 1 al 2 de juny del 2024. Aquest esdeveniment, que va tenir la seva primera edició el 1979, és una oportunitat única per als amants dels cotxes i les motos antigues.

A la Llotja de l'Automòbil i la Moto Antiga es podran trobar productes i serveis per a la restauració de cotxes i motos antics, així com una àmplia gamma d'expositors que van ocupar una superfície neta d'exposició de 11500 m2 a l'edició anterior. L'entitat organitzadora d'aquest esdeveniment és la Col·lecció d'Automòbils de Salvador Claret, que compta amb l'experiència i la dedicació del seu director Salvador Claret i Sargatal.

Els interessats en participar en aquest esdeveniment poden posar-se en contacte amb l'entitat organitzadora a través del telèfon 972 85 30 36 o bé enviant un correu electrònic a info@casc.cat. Sens dubte, la Llotja de l'Automòbil i la Moto Antiga és una cita obligada per a tots els aficionats a aquest tipus de vehicles a Catalunya.