L'últim viatge de Rudolf Nureyev

 

 

Cia. Teatre Blau, amb 'L'últim viatge de Rudolf Nureyev'

Informació de L'últim viatge de Rudolf Nureyev

Nom de l'esdevenimentL'últim viatge de Rudolf Nureyev
UbicacióCentre Cívic de St Julià de Ramis
DireccióCtre. NIIa s.n.
MunicipiSant Julià de Ramis
Comarcagirones

Horari de L'últim viatge de Rudolf Nureyev

  • 20 h

Informació sobre L'últim viatge de Rudolf Nureyev

El Centre Cívic de Sant Julià de Ramis acull el 25 de març del 2023 l'activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. La companyia Teatre Blau presenta l'espectacle "L'últim viatge de Rudolf Nureyev".

Viktor Petrovich és un fotògraf oficial de l'agència TASS que treballa pel diari local de la ciutat d'UFA situada als Urals, a 1.300 quilòmetres a l'est de Moscou. Rep l'encàrrec d'acompanyar al mundialment reconegut ballarí rus i renovador de la dansa clàssica, Rudolf Nureyev, durant el permís de 48 hores que aquest ha rebut de les més altes instàncies governamentals de França i Rússia, per entrar al seu país natal i visitar a la seva vella i malalta mare.

Rudolf Nureyev té pendent a Rússia una condemna de 10 anys de presó a Sibèria, per culpa de la seva deserció a occident durant una visita del seu ballet a París ara fa més de trenta anys. Aquest últim viatge serà emotiu i el fotògraf, desconeixedor de qui és aquest tal Nureyev, compartirà i viurà al costat del genial ballarí.

La companyia Teatre Blau ens presenta una altra visió de la derrota, el fracàs i la tristesa que acompanyen moltes vegades a les grans figures mundials de l'art. Una oportunitat única per a descobrir la força generadora dels grans artistes universals.

No us perdeu l'espectacle "L'últim viatge de Rudolf Nureyev" el 25 de març del 2023 al Centre Cívic de Sant Julià de Ramis. Entrades a la venta al preu de 10 €.

Fires i festes de Catalunya © 2023