Marala

 

 

Trio Marala

Informació de Marala

Nom de l'esdevenimentMarala
UbicacióPalau de la Música Catalana (Sala Petit Palau)
DireccióC. del Palau de la Música, 4-6
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Marala

  • 20 h

Informació sobre Marala

El 2023-03-16, a les 12:00, el Palau de la Música Catalana de Barcelona acollirà el concert d'un dels grups més destacats del panorama musical català: Marala. Integrats per Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, les tres dones músics i compositores barregen veus de tradició, de proximitat i de nuesa amb guitarres i instruments de percussió tradicionals en una proposta d'arrel, lluminosa i trencadora, que respira amb alens femenins.

Aquest concert forma part del Tradicionàrius - 36è Festival Folk Internacional i s'emmarca dins del cicle Palau Fronteres, que busca diluir les fronteres entre la música popular i la música clàssica explorant nous territoris i formats. Així doncs, Marala presentarà el seu últim treball discogràfic, 'Jota de morir', premiat com a millor disc de l’any per la crítica dels Premis Enderrock.

No et perdis aquesta oportunitat de gaudir d'una nit màgica amb Marala! Les entrades tenen un preu de 20 € i es poden comprar online a través del web del Palau de la Música Catalana.

Fires i festes de Catalunya © 2023